Termeni si conditii

Termeni si conditii

1.Continut site si copyright 

Utilizarea site-ului:
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul Esiana.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor si conditiilor:

ESIANA AMBALAJE SRL isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
ESIANA AMBALAJE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Drepturi de autor:

Continutul site-ului Esiana.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea ESIANA AMBALAJE SRL si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul ESIANA AMBALAJE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (acoperirea in totalitate a prejudiciului plus daune interese).
Ne puteti raporta probleme legate de drepturile proprietetii intelectuale pe adresa de email : comenzi@esiana.ro

Corectarea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Conformitate:
Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Esiana.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Esiana.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Esiana.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: comenzi@esiana.

4. Dispozitii finale

Esiana.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Esiana.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

5.Confidentialitate

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant
nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi@esiana.ro

6.Politica de returnare

Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, la adresa de mai jos.
Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email comenzi@esiana.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii sau produselor returnate.

……………………………………………………………………………………………………………………..

DATELE FIRMEI

ESIANA AMBALAJE SRL
CIF: 38110167
Nr. de ordine in registrul comertului: J10/1056/2017
Telefon: 0767915972