Intrebari si raspunsuri

1.Cum comand?
Pentru a face o comanda pe site-ul esiana.ro este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati accesand sectiunea autentificare -> cont nou -> e-mail . Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte (necesare pentru livrarea produselor)
Nume si prenume, E-mail, telefon…

Adresa completa

2.Care este valoarea minima a unei comenzi?
Comanda minima in magazinul Esiana.ro este de 20 lei, nu veti putea plasa o comanda sub aceasta valoare.

3.Cat dureaza livrarea comenzii?
Comenzile plasate in fiecare zi lucratoare pana la ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi de la noi. Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi expediate in urmatoare zi lucratoare, de luni pana vineri (cu exceptia sarbatorilor).

Livrarea prin Posta Romana dureaza aproximativ 2-3 zile lucratoare si veti fi anuntat printr-un aviz postal de sosirea coletului la oficiul postal de care apartine adresa dvs. Adresa de livrare pentru livrarea prin Posta trebuie sa corespunda fie cu adresa din buletin (pentru expedierile pe persoana fizica), fie cu adresa firmei (in cazul expedierii pe persoana juridica).

Livrarea prin curierat rapid dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare.

4.Pot completa sau modifica o comanda deja plasata?
Desigur, puteti modifica o comanda deja plasata dar trebuie sa va asigurati ca nu a fost deja expediata. Pentru a vedea acest lucru trebuie sa va accesati contul si sa verificati statusul comenzii

5. Produsele aflate in reducere pe site-ul nostru nu se vor cumula cu alte promotii valabile in magazin.