Cum comand?

1.Cum comand?
Pentru a face o comanda pe site-ul esiana.ro este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati accesand sectiunea autentificare -> cont nou -> e-mail . Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte (necesare pentru livrarea produselor)
Nume si prenume, E-mail, telefon…
Adresa completa

2.Care este valoarea minima a unei comenzi?
Comanda minima in magazinul Esiana.ro este de 20 lei, nu veti putea plasa o comanda sub aceasta valoare.

3.Cat dureaza livrarea comenzii?
Comenzile plasate in fiecare zi lucratoare pana la ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi de la noi. Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi expediate in urmatoare zi lucratoare, de luni pana vineri (cu exceptia sarbatorilor).

Livrarea prin curierat rapid dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare. Optiunea de livrare sambata se taxeaza suplimentar la taxa de transport cu 7,00 lei.

4.Pot completa sau modifica o comanda deja plasata?
Desigur, puteti modifica o comanda deja plasata dar trebuie sa va asigurati ca nu a fost deja expediata. Pentru a vedea acest lucru trebuie sa va accesati contul si sa verificati statusul comenzii

5. Produsele aflate in reducere pe site-ul nostru nu se vor cumula cu alte promotii valabile in magazin.

6. Se poate plasa o comanda si telefonic?
Da, exista varianta unei comenzi telefonice. In acest caz Cumparatorul trebuie sa stie codurile produselor si cantitatea necesara, respectiv trebuie sa ne ofere datele personale (+ număr de telefon) pentru expedierea unei comenzi.